Προϊόντα

Το αλεύρι που παράγεται στο μύλο μας είναι κατάλληλο τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήσηΑλεύρι για οικιακή χρήση

Δείτε τις κατηγορίες των προϊόντων μας που προορίζονται για την καθημερινή μαγειρική και ζαχαροπλαστική. Αγοράστε τώρα online

Αλεύρι για όλες τις χρήσεις

αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Ένα αλεύρι που πρέπει να έχετε πάντα στο σπίτι σας. Από την άλεση εκλεκτού σίτου. Βάλτε τη φαντασία σας , το μεράκι σας, την αγάπη σας και δημιουργήστε…

Αλεύρι αραβόσιτου(καλαμπόκι)

Προϊόντα
Το αλεύρι αυτό παράγεται από την άλεση του αραβόσιτου και έχει έντονο κίτρινο χρώμα και νόστιμη γεύση. Χρησιμοποιείται για τη παρασκευή καλαμποκίσιου ψωμιού, μπομπότας και συμπληρωματικά με άλλα άλευρα για διάφορα είδη χωριάτικου ψωμιού. Επίσης ιδανικό για πανάρισμα στο τηγάνισμα.

Αλεύρι για τσουρέκι

Προϊόντα
Αλεύρι για τσουρέκι με μεγάλη αντοχή στο ζύμωμα και μεγάλη εκτατότητα. Ειδικό αποκλειστικά για παρασκευή τσουρεκιού.

Αλεύρι Ολικής Ζέας

αλεύρι ζέας
Η ζέα ( δίκοκκο σιτάρι ) θεωρείται από τα αρχαιότερα δημητριακά. Μετά από παύση πολλών ετών, αρκετοί παραγωγοί το έχουν εντάξει ξανά στις καλλιεργειές τους Σας το προσφέρουμε για να δημιουργήσετε εδέσματα ( ψωμιά,κέικ,μπισκότα,τάρτες ) “άλλης εποχής”...

Αλεύρι κίτρινο από σκληρό σιτάρι

Προϊόντα
Αυτό το αλεύρι παράγεται από άλεση αποκλειστικά και μόνο επιλεγμένου σκληρού σίτου, έχει χρυσοκίτρινο χρώμα και χρησιμοποιείται κυρίως για την παρασκευή χωριάτικου και σύμμεικτου ψωμιού, πρόσφορων και πίτας.

Αλεύρι Ολικής Άλεσης

αλεύρι ολικής
Το συγκεκριμένο αλεύρι παράγεται από ολόκληρο το σπόρο του σιταριού και χρησιμοποιείται για για να φτιάξουμε το ψωμί ολικής άλεσης καθώς και άλλα αρτοσκευάσματα. Πλούσιο σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και φυτικές ίνες, είναι ιδανικό για δίαιτα και υγιεινή διατροφή.

Αλεύρι Σίκαλης

Προϊόντα
Παράγεται από την άλεση σίκαλης. Η σίκαλη είναι ένα ακόμα δημητριακό με υψηλή διατροφική αξία. Χρησιμοποιείται συνήθως σε συνδιασμό με άλλα άλευρα για τη παρασκευή ψωμιού ή άλλων αρτοσκευασμάτων.

Μίγμα για κέικ βανίλια

μείγματα για κέικ
Με αυτό το μίγμα συν δύο ακόμα υλικά ( λάδι και νερό ) , μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα υπέροχο κέικ ή muffins βανίλιας. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και προσθέστε υλικά της αρεσκείας σας (φρούτα, ξηρούς καρπούς, κράνμπερις, κομμάτια σοκολάτας κ.α.) και καταπλήξτε την οικογένειά σας ή τους καλεσμένους σας.

Μίγμα για κέικ σοκολάτα

μείγματα για κέικ
Με αυτό το μίγμα συν δύο ακόμα υλικά ( λάδι και νερό ) , μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα υπέροχο κέικ ή muffins σοκολάτας και να καταπλήξετε την οικογένειά σας ή τους καλεσμένους σας.

Σιμιγδάλι

σιγμιγδάλι για χαλβά
Με το σιμιγδάλι μας μπορείτε να φτιάξετε κυρίως τραχανά και χαλβά σιμιγδαλένιο.


Αλεύρι για επαγγελματική Χρήση

Είστε επαγγελματίας;Προμηθευτείτε τα καλύτερα άλευρα στις καλύτερες τιμές. Αγοράστε τώρα από το ηλεκτρονικό κατάστημα


Άλευρι τύπου 70% Ν1 (Δυνατό)

αλεύρι τύπου 70% δυνατό
Αυτό το αλεύρι χρησιμοποιείται κυρίως για την παρασκευή κυλινδρισμένου άρτου, για πίτες καθώς και για τα άλλα είδη αρτοποιίας.

Αλεύρι τύπου 70% Ν2 (DEMI)

αλεύρι 70% ντεμί μαλακό σιτάρι
Το ιδιαίτερο αυτό αλεύρι είναι ελάχιστα μαλακότερο από το Δυνατό με τις ίδιες κατά προσέγγιση ιδιότητες, αλλά με τη διαφορά ότι δεν απαιτείται ό ίδιος βαθμός κυλινδρισμού.

Αλεύρι τύπου 70% Ν3 (ΜΑΛΑΚΟ)

αλεύρι 70% μαλακό
Αυτός ο τύπος άλευρου χρησιμοποιείται για την παρασκευή χειροποίητης ζύμης

Αλεύρι τύπου Μ (ΚΙΤΡΙΝΟ)

Προϊόντα
Το συγκεκριμένο αλεύρι παραγεται από την άλεση αποκλειστικά και μόνο επιλεγμένου σίτου. Έχει χρυσοκίτρινο χρώμα, είναι ελαφρώς ενισχυμένο και χρησιμοποιείται κυρίως για την παρασκευή χωριάτικου και σύμμεικτου ψωμιού.

Αλεύρι ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ

Προϊόντα
Παράγεται από ολόκληρο το σπόρο του σιταριού και χρησιμοποιείται για το γνωστό ψωμί ολικής άρεσης και άλλα αρτοσκευάσματα.

Αλεύρι Αραβόσιτου.

Προϊόντα
Το αλεύρι αυτό παράγεται από την άλεση του αραβόσιτου, έχει έντονο κίτρινο χρώμα, απαλή υφή και νόστιμη γεύση. Χρησιμοποιείται για την παρασκευή καλαμποκίσιου ψωμιού, όπως και για συμπλήρωμα στα διάφορα είδη χωριάτικου ψωμιού.

Άλευρι ειδικό για ΠΙΤΑ

αλεύρι πίτας
Το αλεύρι αυτό παράγεται από επιλεγμένα ελληνικά και ξένα σιτάρια μαλακής ποιότητας. Κύρια χαρακτηριστικά του είναι η λευκότητά του, η μεγάλη διόγκωσή του και είναι ειδικό για το άνοιγμα φύλλου με το χερι

Αλεύρι ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

αλεύρι ζαχαροπλαστικής
Πολύ λευκό(55%) απαλό αλεύρι πολυτελείας, ειδικό για την παρασκευή όλων των σκευασμάτων ζαχαροπλαστικής

Αλεύρι τύπου SUPER ΤΣΟΥΡΕΚΙΟΥ

αλεύρι για τσουρέκι
Αλεύρι για τσουρέκι με μεγάλη αντοχή στο ζύμωμα και μεγάλη εκτατότητα.

Άλευρι τύπου SUPER ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ

αλεύρι για σφολιάτα
Δυνατό αλεύρι με μεγάλη ελαστικότητα και αντοχή στο άνοιγμα φύλλου σφολιάτας, ειδικό για σφολιατοειδή, μπουγάτσες κ.α

Αλεύρι για ΦΡΥΓΑΝΙΑ

φρυγανιές
Δυνατό αλεύρι με μεγάλη διόγκωση, ειδικό για την παρασκευή φρυγανιάς.

Αλεύρι για ΠΙΤΣΑ

αλεύρι για πίτσα, αγοράστε αλεύρι
Δυνατό αλεύρι, ειδικό για την παρασκευή ζύμης για πίτσα. Ειδικό για την φύλλο πίτας σε μηχανή
Batsiolas Mills