Κέικ Βανίλιας

κέικ σοκολάτας
Κέικ Σοκολάτας
Ιανουάριος 11, 2018

Κέικ Βανίλιας

αλεύρι για κεικ

Δοσολογία

Μίγμα κέικ Μπατσιόλα (1000γρ)
Νερό (375γρ)
Σπορέλαιο(375γρ)

Εκτέλεση

Αναμιγνυουμε το μείγμα με το λάδι μέχρι να ομογενοποιηθούν σε αργή ταχύτητα. Προσθέτουμε το νερό και χτυπάμε σε γρήγορη ταχύτητα για 5 λεπτά.
Τοποθετούμε το μείγμα σε φόρμα που έχουμε βουτυρώσει και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 60 λεπτά(φόρμα 500 γρ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *