Μίγμα κέικ Μπατσιόλα (1000γρ)
Νερό (400γρ)
Σπορέλαιο(350γρ)
Αναμιγνυουμε το μείγμα με το λάδι μέχρι να ομογενοποιηθούν σε αργή ταχύτητα. Προσθέτουμε το νερό και χτυπάμε σε γρήγορη ταχύτητα για 5 λεπτά.
Τοποθετούμε το μείγμα σε φόρμα που έχουμε βουτυρώσει και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 60 λεπτά(φόρμα 500 γρ)
Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί λειτουργικά cookies και εξωτερικά σκριπτ για την καλύτερη δυνατή εμπειρία σας. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις αυτές από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε
Ρυθμίσεις Ιδιωτικότητας
Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί λειτουργικά cookies και εξωτερικά σκριπτ για την καλύτερη δυνατή εμπειρία σας. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις αυτές από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε
Σημείωση: Αυτές οι ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν μόνο στον περιηγητή και την συσκευή που χρησιμοποιείτε αυτή τη στιγμή.
Cookie consent
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Αυτή η ιστοσελίδα επίσης χρησιμοποιεί Google Analytics και συλλέγει ανώνυμα στατιστικά στοιχεία.Για να δείτε τι cookies χρησιμοποιούμε και πως επεξεργαζομαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, παρακαλώ διαβάστε την <a href="/politiki-aporitou/">Πολιτική Απορρήτου</a> μας. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου από τον browser σας