Κέικ Σοκολάτας

στριφτά κοζανίτικα κιχί
Στριφτά κοζανίτικα κιχί
10 Ιανουαρίου, 2018
αλεύρι για κεικ
Κέικ Βανίλιας
12 Ιανουαρίου, 2018

Κέικ Σοκολάτας

κέικ σοκολάτας

Δοσολογία

Μίγμα κέικ Μπατσιόλα (1000γρ)
Νερό (400γρ)
Σπορέλαιο(350γρ)

Εκτέλεση

Αναμιγνυουμε το μείγμα με το λάδι μέχρι να ομογενοποιηθούν σε αργή ταχύτητα. Προσθέτουμε το νερό και χτυπάμε σε γρήγορη ταχύτητα για 5 λεπτά.
Τοποθετούμε το μείγμα σε φόρμα που έχουμε βουτυρώσει και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 60 λεπτά(φόρμα 500 γρ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Batsiolas Mills